Kosten

 

Kosten:
– Consult (50-60 minuten): 58 euro
– Kort consult: ½ uur 45 euro
– Lang consult: 1,5 uur 80 euro
 Twee personen per consult van 50-60 minuten 40 euro per persoon

 Wat wordt wel vergoed
– Acupunctuur
– Cupping therapie met acupunctuur
– NAET®/Quantum Allergy met acupunctuur
– QuantumTouch® met acupunctuur

Wat wordt niet vergoed
– NAET®/Quantum Allergy zonder acupunctuur, bij kinderen gebruik ik geen naaldjes maar magneetjes.
– QuantumTouch® zonder acupunctuur. Ik combineer de Naet® en QuantumTouch® met acupunctuur. Bij angst voor naaldjes gebruik ik magneetjes.

 Zorgverzekering
Vergoeding via uw zorgverzekeraar mogelijk afhankelijk van het zorgverzekeringspakket. Klik hier voor een vergoedingenoverzicht van beroepsvereniging Zhong.
 
Zhong 
Als lid van Beroepsvereniging Zhong, Nederlandse vereniging voor traditionele Chinese geneeskunde, voldoe ik aan de eisen van het beroepsprofiel voor acupunctuur therapeuten. Licentienr. 16026905523. 

RBCZ

De stichting RBCZ (HBO Register van Beroeps-beoefenaren in de Natuurlijke Gezondheidszorg) is een overkoepelende organisatie die therapeuten op HBO-niveau in de natuurlijke gezondheidszorg certificeert en registreert. Zij verlenen hun diensten aan beroeps-verenigingen waarbij de therapeuten zijn aangesloten.

 

HBO-therapeuten
Alleen HBO-therapeuten worden geregistreerd in het openbare register van RBCZ. Zij mogen de beschermde titel voeren Registertherapeut RBCZ®. Licentienr. 509274R.
 
Verhinderd?
Bel 06-36 20 41 13. Laat het mij uiterlijk 48 uur van tevoren weten, dan is er nog tijd om iemand op te roepen en hoef ik geen kosten in rekening te brengen. Afspraak vergeten, dan worden de consult kosten in rekening gebracht.