Wie ben ik?

IMG_6956

Mijn naam is Linda Liefting, acupuncturist, allergie therapeut,  Quantum-Touch therapeut en trainer. Mijn praktijk, waar ik met acupunctuur en andere alternatieve methodes werk, bevindt zich in Egmond aan Zee. Alternatieve geneeskunde zie ik als een aanvulling op de westerse geneeskunde, deze twee gaan perfect samen. Na een basisopleiding in de verpleging heb ik de opleiding Acupunctuur gevolgd en ben vervolgens in 2003 afgestudeerd bij de TCMA (Traditional Chinese Medicine Academy) te Amsterdam. Aanvullend heb ik de HBO Medische Basis opleiding te Amersfoort gedaan. Door mijn eigen positieve ervaring met NAET® ben ik zelf NAET® therapeut geworden. In 2005 en 2006 heb ik verschillende opleidingen in Quantum-Touch® gevolgd, een unieke energetische methode om pijnklachten en scheefstanden te behandelen.

Ik vind het belangrijk mezelf steeds verder te ontwikkelen, daarom volg ik vele cursussen, opleidingen en workshops. Ook volg ik vele bijscholingen op het gebied van acupunctuur, allergietherapie en healing omdat ik graag op de hoogte blijf van alle nieuwe technieken en behandelmethodes.

Uiteraard ben ik aangesloten bij de beroeps vereniging Zhong en RBCZ. Hierdoor kunt u de behandeling geheel of gedeeltelijk (afhankelijk van de zorgverzekering en het zorgverzekeringspakket) vergoed krijgen. Sinds januari 2006 ben ik gecertificeerd Quantum-Touch® instructeur en geef ik samen met mijn collega`s Linda Menkhorst, Yolande van Rosmalen en Nancy Kager de Basis Quantum-Touch workshops: www.qtouch.nl. Wij leren Quantum-Touch© ook aan kinderen in onze Quantum-Kids Training.